27 March 2014

Day 5, Bali.

Last day masa di Baliiiiii! Okay flight kita petang, masih ada masa untuk jalan-jalan pagi ini. But we dont do much cuma walking around Kuta saja. Bangun pagi-pagi eat our free breakfast anddd terjun kolam!




Thank you Pop! Hotel. Thank you hari-hari kemas bilik yang confirm sepah, thank you bagi breakfast yang kenyang dan thank you kerana pekerja yang sangat jujur. Nanti kami datang lagi okay? Lepas check out, kami pun bergegas ke Kuta.

Okay patutnya, last day ni kami dah tak upah supir tapi lepas kautim dengan Abang Jenal dia kasi best price and he is willing to bawa kami jalan-jalan dan bag-bag kami disimpan di dalam keretanya. Yeay! Takkan lah nak jalan-jalan usung bag kot.


Ni makan mcd tepi pantai. Ecewah. Mcd dia cam best sikit la sebab air coffee diaaa. Yalah sini(Malaysia) kalau ambil set selalu boleh tukaq ribena atau milo kan. Kalau ada Mc Cafe pun tak sama lah. It's Bali you know ahahaha.




Murah tauuu dan ada banyak flavour. Pastu nama diaaa ahahaha habis takdak idea lettew sampai letak WARNA-WARNI? Ahahaha! Lepas makan mcd kita jalan-jalan tepi pantai Kuta pula!


Pantai Kuta sejujurnya kotor, banyak sampah tapi airnya jernih sangat. Haih sayang nya. Banyak sangat sampah nak mandi pun was-was.
 Jalan-jalan sampai depan Hard Rock Hotel Bali. Cantik dan semestinya mahal! :)







Haaaa panorama dalam flight! Ko hado? Ahahaha. Okay, sekian tamatlah siri ke-5 perjalanan saya dan yang lain-lain ke Bali. Ya, nak pi Bali lagi! Sebab nak shopping lagi! Okay sekian! Jumpa saya di entri seterusnyaaaaaa, LONDON! Yeayyyyy! :)

No comments: