23 June 2010

Meet My Perot Pillow

after parting for 2 years, once we meet each other again it seems a lot has changed!

OK! Sangat cepat. Tau tau dah dapat si perot pillow. Dia bujang time aku jumpa dia. Aku pun bujang. Cepat cepat grab, simpan dia dalam poket. Dia angguk tanda setuju. Aku senyum lebar sebab dapat dia. Bukan senang orang nak suka kita. Bila dah ada orang yang sayang kan kita, takkan kita nak lepaskan peluang kan?

Mula-mula kenal tahun 2006. Time tu zaman myspace. Terjumpa sekali kat Alor Setar. Senyum sikit sikit kat dia. HAHAHA. 2 tahun kemudian, 2008 terjumpa lagi kat KL pulak. Macam biasa. senyum sikit-sikit jugak. Okay, okay, dah tak boleh nak senyum sikit sikit dah sekarang. Macam mana tak tau boleh sangkut, tahun 2010 jumpa lagi. Tapi kali ni tak senyum sikit sikit, tapi nervous hanya Tuhan yang tau. Penat dok ckp nervous kat bell and nor. Sampai kena perli la time dalam kereta T_T

OK! gambar gambar our veryyyyyy first date.


Azim belanja saya makan kat fullhouse memandangkan saya ni kuat makan T_T

Sedap ni. Tak ingat nama dia tapi chocolate brownies ni ada vanilla icecream. Sedap. Murah!

Gambar yang paling atas tu, our second date kat Aloq Setaq. Pi jalan-jalan, makan makan. Lima jam sahaja bersama Azim. Tak cukup, tak cukup. Thank you shara jadi photographer untuk hari itu. Thanks to your brand-new boyfie too, Mr. Nikon.

No comments: